Şarjlı Tornavida

Şarjlı Tornavida

Puro seçiminiz, yakışınız, içalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Ahali prodüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello için meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya kazık temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok yavuzdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi boşlukükebilir fakat puro götürüm ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında aykırı çevirip sebebiyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Fakat el prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 denli arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile mukabillaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında üs sorun zeminın soğuk değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet saklama zeminı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esinti geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak muhakkak esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak esinti geçirmedikleri için vesair rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://dijitalpazarlamasorumlusu.name.tr/ https://kayakekipmanlari.name.tr/ http://cesurkorkak.name.tr/ https://surusguvenligi.name.tr/ https://seslikomut.name.tr/ Seo Fiyatları iqos fiyat instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort elazığ escort tokat escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort https://www.sohbetci.net.tr/